OPDRACHTGEVERS

“Professionaliteit is de constante wil om te verbeteren”

Ruivenkamp Training is gericht op een langdurige relatie met haar opdrachtgevers; constante afstemming en verbetering van de dienstverlening is aan de orde. Hieronder treft u een aantal opdrachtgevers aan met de daarbij geleverde producten. Op verzoek kunt u nadere gegevens van hen ontvangen.

DSM Corporate en Nederland

Vanaf 1994 zijn wij jaarlijks betrokken bij managementtrainingen, teamtrainingen en executive coaching in binnen en buitenland. Diverse fabrieken in Nederland zijn langdurig begeleid in advies en trainingen voor het management en tactisch leidinggevenden. Jaarlijks worden trainingen gegeven aan internationaal werkende business controllers; deze trainingen hebben betrekking op het vergroten van de ‘personal impact’. Diverse executive coachingen zijn in uitvoering en laten zich typeren door persoonlijke ontwikkeling versus de organisatie ontwikkeling. De samenwerking is nog steeds doorgaand.

Veiligheidsregio’s in Nederland

De brandweer binnen de veiligheidsregio’s Friesland (1994 – 2004), Groningen (1999 – heden) , Amsterdam-Amstelland ( 2009 – heden) en Kennemerland ( 2015 – heden) zijn al meerdere jaren klant bij ons. Trainingen psychosociale nazorg (PTSS), trainingen voor ploegchefs en bevelvoerders (leiderschap), trainingen omgaan met ongewenst gedrag (cultuurtraining) en vele coachingen (persoonlijke ontwikkeling) zijn uitgevoerd en worden op dit moment geleverd.

Publieke sector

Binnen de publieke sector hebben wij vele trainingen gegeven over leiderschap, teamontwikkeling en cultuur,- en attitudetrainingen. Gemeentelijke opdrachtgevers zijn: Drachten, Vlaardingen, Rotterdam, Koggenland, Drechterland, Waterland, Amsterdam, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Waalre, Giessenlanden, Sint Oedenrode c.s. Ook zijn veel trainingen gegeven aan de Nederlandse Politie over psychosociale nazorg, informatiemanagement, leiderschap en individuele coachingen. Het COA is in de jaren 2001 – 2006 intens begeleid in het kader van weerbaarheid (agressie, vitaliteit en empathie moeheid).

Holland Casino Nederland

Binnen de vestigingen Rotterdam en Groningen zijn vele trainingen gegeven over leiderschap, teamontwikkeling en cultuurtrajecten. De begeleiding heeft zich uitgestrekt over de periode 2001 tot en met 2005.

Ziekenhuizen, Psychiatrie en Beschermd wonen

Bij het ziekenhuis In Geest (voorheen Geestgronden) in Vogelenzang en bij het RIBW: beschermd wonen) te Haarlem –Kennemerland worden vele trainingen gegeven binnen het kader weerbaarheid. Dat gaat over omgaan met weerstand en agressie, psychosociale nazorg, teamtrainingen en empathie moeheid. De werkzaamheden zijn in 1996 aangevangen en lopen nog steeds door. Bij de ziekenhuizen Kennemer gasthuis en OLVG te Amsterdam zijn trainingen gegeven over weerbaarheid en vitaliteit.

Advies en interim

Voor de Reclassering Nederland is gedurende 8 maanden een management rol vervuld in de zuidelijke regio Breda – Tilburg – Middelburg in de periode 2004 – 2005 (8 maanden). Voor ProRail Verkeersleiding is een managementrol vervuld in Arnhem (2008 – 2009 : 7 maanden) en voor Amsterdam (2009 – 2011: 17 maanden). Voor de financiële dienstverlener DirectPay is een HR rol vervuld in de periode 2014 – 2015 (16 maanden).